Nova generacija ESET NOD32 Antivirus 8 in Smart Security 8

14.11.2014  | www.pcsvet.si

ESET, vodilni proizvajalec proaktivne protivirusne programske opreme, je predstavil novo različico protivirusnih programov za domače uporabnike. Od zdaj sta priljubljena ESET Smart Security in ESET NOD32 Antivirus na voljo v prenovljeni in izboljšani različici 8. Oba programa sta na voljo tudi v slovenščini, izboljšave pa vključujejo Botnet zaščito (ESET Smart Security 8) in izboljšal modul za zaščito pred izkoriščanjem varnostnih lukenj (Exploit Blocker) .
„Nove in izboljšane funkcije v ESET NOD32® Antivirus 8 in ESET Smart Security® 8 uporabnikom zagotavljajo še boljši nivo varnosti - medtem, ko prebirajo e-pošto, med brskanjem po spletu ali pri e-bančništvu,” je povedal Ignacio Sbampato, vodja prodaje in marketinga pri ESET-u.
Nova generacija protivirusnih rešitev ESET za domače uporabnike prinaša izboljšan modul za zaščito pred izkoriščanjem varnostnih lukenj (Exploit Blocker). Ta je namenjen predvsem zaščiti pred grožnjami, ki so zasnovane tako, da se izogibajo protivirusni zaznavi. Modul predstavlja dodaten sloj zaščite pred grožnjami, ki izrabljajo varnostne luknje v spletnih brskalnikih, bralnikih dokumentov in e-poštnih odjemalnikih, zdaj pa je dodana tudi razširjena podpora za Javo. Z Javo se odvija večina vdorov v računalnike. Po podatkih poročil Cisco Annual Security Report 2014 in 2014 Midyear Security Report je bilo v novembru 2013 kar 91 odstotkov indikatorjev napada z Javo, medtem ko se je v maju 2014 številka povzpela že na 93 odstotkov. Tako ESET NOD32 Antivirus 8 kot ESET Smart Security 8 ščitita pred tovrstnimi grožnjami z izboljšanim modulom Exploit Blocker.
ESET Smart Security 8 ponuja še dodatno raven zaščite z novim varnostnim modulom Botnet Protection. Gre za popolnoma nov sloj zaščite, ki uporabnike ščiti pred tem, da njihov računalnik postane »zombie« - del mreže okuženih računalnikov (botnet). Zaščita skrbi, da so računalniki varni pred tem, da postanejo del omrežja okuženih računalnikov. Iz teh se lahko razpošilja neželena elektronska pošta, poleg tega pa so lahko okuženi računalniki izrabljeni za napade na oddaljene strežnike. Modul deluje tako, da preverja izhodno mrežno komunikacijo z znanimi zlonamernimi vzorci in naslovi. Vsakršna nevarna povezava je blokirana.
Preizkusite sami!
Seveda pa pri ESET-u niso pozabili na vse preostale varnostne module, ki skrbijo za varnost in proaktivno spletno zaščito. Bodite drzni in raziskujete splet. ESET vam lahko ponudi zaščito pred vsemi vrstami spletnih groženj, medtem ko vi uživate pri svojih opravilih. Izkoristite možnost brezplačne 30-dnevne uporabe vrhunskih protivirusnih programov in se sami prepričajte o učinkovitosti in kakovosti ESET protivirusnih programov.
Uporabniki z veljavnimi licencami za programa ESET Smart Security in ESET NOD32 Antivirus lahko program na najnovejšo različico nadgradijo brezplačno.

Več o programu ESET Smart Security® 8
Več o programu ESET NOD32® Antivirus 8


O piškotkih
Splošni pogoji

2012 | MADISON-SYSTEMS Koroška cesta 57, Maribor
Delovni čas
pon. - pet.: 8:00 - 16:00
sob., ned., prazniki: zaprto
Prijava na e-novice

Se želite odjaviti?

Opozorilo

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke".
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.