Nazaj

Tipkovnica Logitech® Cordless Wireless Keyboard K350 Wave, Unifying, SLO gravura

69,30 €
cena z DDV

Redna cena: 76,99 €
Koda artikla: 920-002024
Dodaj v košarico

Natisni
Tipkovnica je zaradi WAVE zasnove izredno udobna za tipkanje, dlani udobno počivajo na oblazinjenem naslonu. Nastavljive zadnje nogice omogočajo različne naklone tipkovnice. Medijske tipke in bljižnice so na dosegu roke in omogočajo kontrolo nad glasbo, spletnimi stranmi, brskalniki, itd. vse za vaše lažje in bolj učinkovito delo. Tipkovnico odlikuje tudi zanesljiva brezžična povezava, ki deluje na 2,4MHz in ima odličen Unifying sprejemnik, ki je izredno majhen in omogoča priklop večih naprav na isti sprejemnik.
Glavne lastnosti:

- Ergonomsko v obliki vala oblikovana tipkovnica, za udobnejše delo

- V krivulje postavljene tipke za boljši občutek pri pisanju

- Udoben naslon za dlani

- Medijske tipke

- Programabilne tipke

- 2,4 GHz brezžična povezava

- Unifying* sprejemnik (več o tem)

Opis:
Logitech WAVE oblika
Tipkanje predstavlja velik del vsakodnevnega življenja. Opravljate ga avtomatično, ne da bi resnično razmišljali o tem, ampak ne glede na to, tipkanje čutite s svojimi prsti. Ravno to je Logitech pripravilo do ponovnega oblikovanja tipkovnic in nastala je nova linija udobnih tipkovnic, ki ne zahtevajo ponovnega učenja slepega tipkanja.

Ideja naravnost iz blazinic
Logitech se je namenil narediti tipkovnico, ki ne prisili uporabnika da se ji prilagodi, temveč se tipkovnica prilagodi uporabniku. Oblika morskega vala z spreminjajočo višino tipk, ki ustreza dolžini vaših prstov, ponuja ravno to.
Tipke ki jih pritiskate z malimi prsti morajo biti najvišje. Tiste ki jih pritiskate z velikimi prsti pa bi morali biti najnižje. Taka postavitev tipk bi morala biti bolj naravna in udobna, saj vam ni potrebno zvijati in vrteti zapestja da dosežete vse tipke.

Razvoj
Logitech je med razvojem tipkovnice preizkusil vse mogoče možnosti. Ravna oblika, ukrivljena. Oblazinjen naslon za dlani. Najboljša je bila seveda kombinacija vsega, to se pravi idealne postavitve v obliki morskega vala, ukrivljena oblika in oblazinjen naslon za roke na spodnjem delu.
Vrsta tipkovnice / miške:Tipkovnica
Priklop:USB
Brezžično:DA
Namen uporabe:Splošna uporabnost
O piškotkih
Splošni pogoji

2012 | MADISON-SYSTEMS Koroška cesta 57, Maribor
Delovni čas
pon. - pet.: 8:00 - 16:00
sob., ned., prazniki: zaprto
Prijava na e-novice

Se želite odjaviti?

Opozorilo

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke".
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.